SOS Barnbyars styrelseordförande Michael Karlsson tog emot checken från Postkodlotteriet.SOS Barnbyars styrelseordförande Michael Karlsson tog emot checken från Postkodlotteriet.

SOS Barnbyar får 25 miljoner från Postkodlotteriet

SOS Barnbyar tilldelades i går kväll 25 miljoner kronor av Postkodlotteriet i den årliga utdelningen till ideella organisationer.

Totalt delar Postkodlotteriet ut 1,1 miljard kronor som fördelades på 53 ideella organisationer.

SOS Barnbyars pengar kommer användas inom tre områden: till att stödja familjer som lever i utsatthet och riskerar splittras, till familjebaserad omvårdnad av barn i till exempel barnbyar, och till att stödja ungdomar från våra verksamheter i deras väg ut i vuxenlivet.

(2017-03-07)

cloe_300x250

Så gjorde vi skillnad under 2016!

Business Mag.

Tack vare våra givare kan SOS Barnbyar ge över 700 000 barn och föräldrar runt om i världen, möjlighet till en bättre framtid. Se filmen om Cloe, som är ett av alla de barn som fått en andra chans. Det hade inte varit möjligt utan ert stöd. Dela gärna filmen i era egna kanaler. Se vilka företag […]

publicerad 26 januari 2017

SOS_BARN_ETTAN_320x250_2

SOS Barn – läs senaste numret här

Sverige

Ett rykande färskt nummer av vårt magasin SOS Barn. Läs tidningen som blädderbar PDF här.

publicerad 28 november 2016

Ecuador Ungdomsprogram

Så bygger unga i Ecuador en bättre framtid

Business Mag.

Dayana, 18, bor i kuststaden Portoviejo i Ecuador. Hon och hennes man fick en chans att skapa sig ett bättre liv genom i SOS Barnbyars ungdomsprogram. Projektet stöds av vårt partnerföretag Fazer.

publicerad 10 november 2016

rotlos-almedalen-306-248

Att bli uppryckt med rötterna – historien bakom #ROTLÖS

Sverige

Hon föddes i Irak och var tio år när hon kom till Sverige, då hade hon och hennes familj varit på flykt i över fem år. M har beskrivit det som att hon rycktes upp med rötterna.

publicerad 05 juli 2016