Picknick Familjedagen Galärvarvet

Familjepicknick i Galärparken i Stockholm 18 maj

Fira stora familjedagen med SOS Barnbyar och Metro! Ta med picknick-korgen och bli en del av världens största familj. Dagen bjuder på allt från minimellodisco till godisregn och flera av våra mest populära artister underhåller från scenen.

På plats finns mat, dryck och annat att köpa till förmån för SOS Barnbyar i Kosovo. Situationen i Balkankrigets skugga är akut, men med hjälp av dig och SOS Barnbyar kan ensamma och övergivna barn få ett hem, en familj och en framtid.

Varmt välkommen!

#FAMILJEDAGEN

Program

12:00 Startar vi – Doreen Månsson och SOS Barnbyars generalsekreterare Anna Ryott hälsar alla välkomna

12.30 David Lindgren sjunger

13:00 Mojje sjunger

13:30 Prinsessan Sandra och prinskorven

13:45 Kungliga Svenska Balettskolan

14:40 Klappa en orm – Skansenakvariet

15:00 Hemliga gästen

15:30 Mary N’diaye sjunger

15:45 Godisregn

16:00 Picknicken avslutas

programmet är preliminärt – håll utkik efter ev förändringar i tid.

 

 

 

Syrienhöger

Läget fortsatt kritiskt i Syrien

Syrien

Situationen i Syrien är värre än någonsin. Över 5,6 miljoner barn lever på flykt och är beroende av nödhjälp för sin överlevnad. Men mitt i krigets kaos finns platser där barn kan känna trygghet, få skydd och hjälp och bara få vara barn.

publicerad 20 april 2015

Kim Heng-nytt-hoger

Kim Heng känner alla barn i byn

Världen

Varje barnby har en person som är ansvarig för att skriva de två årliga breven till SOS Barnbyars faddrar. I barnbyn i Phnom Penh i Kambodja heter faddersekreteraren Kim Heng. Hon känner alla de 120 barnen och ungdomarna i barnbyn.

publicerad 16 april 2015

armbandet-högerbild

Årets viktigaste armband!

Sverige

För fjärde året i rad finns det nu en ny design av det populära SOS-armbandet ute i butik. Ett armband fyllt av mening som visar att du, eller någon du tycker om, stödjer SOS Barnbyars arbete för utsatta barn.

publicerad 03 mars 2015

Marit och Mim

Mim från En resa för livet har fött en dotter

Världen

Mim är flickan som Marit Bergman mötte bland gatubarnen i Bangladesh. Vid inspelningen av En resa för livet var artonåriga Mim gravid och bodde bland andra hemlösa barn och unga under en bro i Dhaka. Nu, två månader efter inspelningen, har Mim fött sitt barn.

publicerad 29 januari 2015