Ett hem i jul

Tack vare den här gåvan kan vi ge fler utsatta barn en trygg och kärleksfull uppväxt och ett hem.

hem-med-flingor-prod-test1

Miljontals människor är på flykt från krig och katastrofer eller lever i fattigdom. Vi har sett ett enormt engagemang i Sverige för akut hjälp i den pågående flyktingkrisen. Men vi får inte glömma att det inte slutar här. Det finns mycket kvar att göra. Tillsammans måste vi fortsätta att förändra livet för utsatta barn, i alla de tysta katastrofer som pågår runt om i världen, varje dag. Det gör vi genom att ge dem ett hem, en familj och ett sammanhang under lång tid.

Genom den här gåvan får fler barn möjlighet till en trygg uppväxt i jul. Ett litet hus som gör stor skillnad. Ett hem. Vi använder din gåva där behovet just nu är som störst.


Visste du att...

    • När du köper Ett hem i jul i tryckt format får du ett litet hus i papp som du kan ställa fram på julbordet, som ett bevis på din gåva. Den digitala versionen levereras som ett gåvokort i PDF-format.
    • Huset är 10x10cm och levereras i ett kuvert med ett fint gåvokort där du kan skriva en personlig hälsning.
    • Tänk på att det kan ta upp till 5 arbetsdagar innan huset kommer, vi skickar försändelsen med A-post skyndsamt efter beställning.
    • När vi får gåvor som inte är öronmärkta till  ett specifikt land så kan vi använda den där behovet just nu är som störst.

450 kr

Köp