kambodja-caseBarns hälsa och trygghet är verkligen en hjärtefråga för oss och i samarbetet med SOS Barnbyar är vi starkt drivna att kunna bidra till att så många barn som möjligt får en ljusare framtid”, säger Pär Svärdsson, VD på Apotea.

Apotea har länge sålt SOS Barnbyas produkter och uppmuntrat sina kunder att skänka pengar på sajten och i sina nyhetsbrev. Med principen ”Många bäckar små” var tanken att hitta ett sätt att motivera många kunder att skänka lite.

Sedan mitten på augusti kan Apoteas kunder köpa ett vykort när de går genom kassan på sajten. Vykortet kostar 20 kronor som oavkortat går till SOS Barnbyar. På vykortet hittar man en kod som ger rabatt på nästa köp, men även ytterligare en rabattkod som man kan skicka med det fina vykortet till en vän. Projektet drar redan in 50 000 kronor i veckan vilket räcker till att försörja en hel barnby.

Vi funderade länge på en lösning som skulle generera mycket pengar till barnbyarna och är väldigt nöjda med hur den nya produkten funkar. Vi kommer även göra en enskild insats för katastroffonden med syfte att hjälpa ensamma barn på flykt i Europa just nu.” säger Pär Svärdsson.

Handla hos Apotea och stöd SOS Barnbyar här !

Blir du inspirerad av Apoteas engagemang?
Kontakta oss idag för ett nytt samarbete!